Formy na peceni quiche |
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i
Quiche | Kvíčala na talíři
Těsto na quiche dejte předpéct podle návodu. Slunečnicová semínka opražte na sucho na pánvi. Na troše oleje osmažte pomalu cibuli do měkka. Krátce osmažte i česnek. Přidejte špenát a nechte prohřát. Ochuťte tymiánem a pepřem. Nechte vychladnout. Do š
Francouzská kuchyně -
Francouzská kuchyně je jednou z nejlepších a nejvyhledávanějších po celém světě.Vždyť o Francii se říká, že je kolébkou gastronomie. Už jen ta směsice chutí a vůní. Rozmanité druhy sýrů, gastronomicky dokonale sestavované pokrmy z ryb, drůbeže, zvěři
Francouzská kuchyně –
Naučte se vařit typickou francouzskou cibulačku a speciality jako je Quiche Lorraine nebo čokolád. Kolébka gastronomie – tak je nazývána Francie. Naučte se vařit typickou francouzskou cibulačku a speciality jako je Quiche Lorraine nebo čokolád. ... F
Znáte Quiche pořádně? -
Quiche milují po celém světě, do Anglie se koláč dostal někdy po druhé světové válce a Američané jeho kouzlo začali objevovat během 50. let minulého století. Existuje proto mnoho variant quiche, a to od originálu počínaje, jímž je Lorraine po brokoli
Špenátový quiche s tvarohem |
Vypraný očištěný špenát vložte do mísy, zalijte vroucí vodou a promíchejte ho. Pak sceďte, vychlaďte studenou vodou a nechte odkapat. Těsto rozválejte natenko a vyložte s ním koláčovou formu o průměru 22 cm. Těsto nechte přečnívat přes okraj, dno pro
Francouzská kuchyně -
Francouzská kuchyně je synonymem pro kulinářské zážitky. Jde o styl vaření, jenž procházel vývojem po celá staletí společenských a politických změn. Už ve středověku napsal šéfkuchař královského dvora Guillaume Tirel, alias Taillevent, kuchařku Le Vi
Kuchyně |
Kuchyně je plná života. V každém bytě nebo domě je to nejdůležitější místnost, kde se odehrává mnoho událostí. Není to jen místo pro přípravu a vaření jídla, ale také prostor pro zábavu hostů, rodinné snídaně, obědy a večeře.
O restauraci - Francouzská restaurace
Francouzská restaurace je typem prestižní výběrové restaurace vysoké kvality ve slohu pražské secese a je vysoce hodnocena mezi odbornou veřejností pro svou kvalitu kuchyně a neopakovatelnou atmosféru umocněnou jazzovou nebo živou klavírní hudbou.
Kuchyně -
Jednoduchost provensálské kuchyně oceníte při ochutnávání hlavních chodů a neměli byste si nechat ujít polévku z ryb a oblíbené slávky na bílém víně. V horkých dnech oceníte i slané koláče tzv. quiche a ze sladkých dobrot, které nabízejí místní cukrá